Informatie bijeenkomst 22 mei 2022

Lokatie
Adres: MFC de Grous, Heerstraat Centrum 38, 6171HW Stein (L)
Aanvang: 13:00u, einde rond 17:00u

Entree en consumpties
De entree bedraagt €3,00 per persoon, ongeacht of je wel of geen apparatuur meeneemt. Kinderen tot 14 jaar mogen onder begeleiding gratis mee. De entree kan betaald worden bij de ingang van onze zaal. Betaal s.v.p. zo gepast mogelijk.

Consumpties kunnen gekocht worden aan de bar van het eetcafe tegen contante betaling.

Huisregels
We moedigen iedereen aan om zelf een retro-computer mee te nemen om actief mee te kunnen doen. Dit is uiteraard geen vereiste. Ook als je bezig bent met een zelfbouw computerproject dat misschien gebaseerd is op een 16-bits of zelfs 32 bits CPU dan mag je dat gerust meenemen en demonstreren.
We verzoeken je er wel voor te zorgen dat jouw apparatuur in goede staat is en geen aanraakbare delen heeft waar hoge spanning ( > 42 volt) op staat. Zorg er voor, indien van toepassing, dat oude (Rifa-)condensatoren vervangen zijn.
Verder gelden uiteraard onze huisregels die op onze website vermeld staan.

Parkeren
MFC de Grous ligt in het centrum van Stein, er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor en naast het gebouw. Je kunt naar binnen via de hoofdingang op Heerstraat Centrum 38 (gebruik dit adres ook voor je navigatie!). Mensen die apparatuur meenemen kunnen het makkelijkst even kort parkeren bij de zij-ingang aan de Stadhouderslaan. Zie onderstaande foto’s:

mfc-grous-hoofdingang
mcf-grous-zijingang

We wensen je alvast een fijne bijeenkomst toe!