Kick-off Computerclub Limburg op 22 maart 2020

computerclub-bijeenkomst

Eerste retro computer clubdag

We hebben een datum gepland voor de kick-off van onze nieuwe Retro Computerclub Limburg en wel op zondagmiddag 22 maart 2020 van 13:00 – 17:00u. We worden die dag gastvrij ontvangen in de studio van “Retro Computer Verzamelaar” Angelo Houben:

TASK4
Mauritsweg 134
6171AK Stein (LB)

Op deze kick-off zullen we een aantal retro-computers opstellen waarop de bezoekers spellen mogen spelen maar ook kun je hier terecht met vragen over uw eigen retro-computer. Tevens willen we onze bezoekers polsen over hun wensen met betrekking tot de bijeenkomsten. Willen jullie maandelijkse bijeenkomsten of eenmaal per twee of drie maanden? Werkdagen of weekenden?

In ieder geval zullen retro-computers en gezelligheid voorop staan. De entree voor deze middag is €3,00 per persoon om de kosten te dekken. Er zal koffie, thee en frisdranken tegen geringe vergoeding voorhanden zijn.

Uiteraard moedigen we het meebrengen van eigen retro-computers aan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. We vragen je wel om ervoor te zorgen dat computers die een aantal jaren op zolder gestaan hebben te controleren op defecte condensatoren. Met name de voedingen van de Acorn BBC-computers zijn berucht om hun ploffende condensatoren. Dit veroorzaakt nogal wat overlast door stank en mogelijk het afgaan van brandalarm. Probeer dit type computers dus eerst thuis een uurtje uit 😉 Laat ons weten als je je eigen computer(s) wilt meebrengen, om zeker te zijn dat er een tafel voor je beschikbaar is.

 

Clubdag bezoeken?

Heb je interesse om deze bijeenkomst te bezoeken? Dan verzoeken we je vriendelijk om dit even via ons contactformulier kenbaar te maken zodat we een goed beeld krijgen van het aantal te verwachten bezoekers. Inschrijven op de nieuwsbrief kan ook om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rondom onze bijeenkomsten.

Tenslotte wijzen we je ook graag nog even op de huisregels voor wat betreft de veiligheid op onze bijeenkomsten. Je kunt deze huisregels vinden onder het kopje CCL bovenaan deze pagina.

Graag tot ziens op zondag 22 maart in Stein!

 

 

retro-computerclub-limburg-clubdag-editie-1-web