Nieuwe clubdag in de maak

Nieuwe clubdag in de maak

door Angelo Houben

Voorzichtig zijn we weer een nieuwe clubdag aan het inplannen. Onze initiële kick-off clubdag in maart dit jaar werd verstoord door de ontwikkelingen omtrent Covid-19. Nu er weer versoepelingen plaatsvinden en mensen weer langzaam aan weer de gebruikelijke activiteiten gaan doen hebben wij een nieuwe clubdag op de planning gezet. Deze is nog niet helemaal definitief, maar zet alvast:

4 oktober 2020

in je agenda, want waarschijnlijk gaan we daar onze clubdag op plannen. Intussen gaat het verzamelen en hobbyen van/aan retro computers onverminderd door. We zijn inmiddels ook weer leuke mensen tegengekomen met kennis van diverse retro machines. Wellicht dat zij hier iets over willen vertellen op de clubdag. Natuurlijk hopen we dat er geen hevige maatregelen terugkomen en mogen we er een leuke dag van maken van en met retro enthousiastelingen. Wellicht hebben jullie nog leuke ideeën wat we zoal kunnen gaan doen. We zijn van plan de clubdag wederom in Stein te gaan houden. De exacte gegevens volgen nog.

Heb je zelf interesse, dan schrijf je via de contactpagina in. Zoals jullie wellicht weten werken we enkel met een toegangsprijs en geen lidmaatschap. Dus er zijn totaal geen verplichtingen. Dit initiatief is enkel en alleen om mensen bij elkaar te brengen die dezelfde interesses hebben op het gebied van retro, vintage of oude computers en alles wat daarmee te maken heeft.

Wie weet tot binnenkort!

 

 

DutchEnglishGerman