Nieuwe clubdag 4 oktober 2020

Voorzichtig zijn we weer een nieuwe clubdag aan het inplannen. Onze initiële kick-off clubdag in maart dit jaar werd verstoord door de ontwikkelingen omtrent Covid-19. Nu er weer versoepelingen plaatsvinden en mensen weer langzaam aan weer de gebruikelijke activiteiten gaan doen hebben wij een nieuwe clubdag op de planning gezet. Deze is nu helemaal definitief vastgesteld op:

4 oktober 2020 – 13:00 uur

Zet dit in je agenda. We gaan het wel heel erg beperkt houden, voor initieel 15 mensen (wat we al niet halen qua aantallen). Zo kunnen we ons aan de maatregelen houden die gesteld zijn door de overheid. Intussen gaat het verzamelen en hobbyen van/aan retro computers onverminderd door. We zijn inmiddels ook weer leuke mensen tegengekomen met kennis van diverse retro machines. Wellicht dat zij hier iets over willen vertellen of demonstreren op de clubdag. We maken er een leuke dag van met een klein groepje retro enthousiastelingen. Wellicht hebben jullie nog leuke ideeën wat we zoal kunnen gaan doen. We zijn van plan de clubdag wederom in Stein te gaan houden. De exacte gegevens kun je krijgen via ons contactformulier. Als je wilt komen, dan laat het ons weten. Het is enkel op afspraak / inschrijving. Er zijn nog een paar plekjes vrij. Neem je computers mee of wil je wat repareren, lees hieronder even verder hoe en wat. Entree is 3,00 euro, indien mogelijk graag gepast contant betalen (er is geen pinautomaat). Er is koffie, thee, fris en kleine snacks beschikbaar om te nuttigen.

Heb je zelf interesse, dan schrijf je via de contactpagina in. Zoals jullie wellicht weten werken we enkel met een toegangsprijs en geen lidmaatschap. Dus er zijn totaal geen verplichtingen. Dit initiatief is enkel en alleen om mensen bij elkaar te brengen die dezelfde interesses hebben op het gebied van retro, vintage of oude computers en alles wat daarmee te maken heeft.

Tot binnenkort!

Adres:
Mauritsweg 134, Stein
Let op: er zijn wegwerkzaamheden gepland, bekijk de kaart om je weg te vinden